Értékeink a jövőt formálják – Vándorgyűléseink öröksége
Magyar Könyvtárosok Egyesülete 50. Vándorgyűlése Keszthely, 2018. július 3–6.

Elégedettségi kérdőív

Kedves Kollégák!
Köszönjük válaszaikat mindazoknak akik kitöltötték az elégedettségi kérdőívet!

Nyitó plenáris ülés közvetítése

📺 MKE 50. Vándorgyűlés nyitó plenáris ülése 2018. július 4., szerda 14:00-17:30

Flashmob

Fontos tudnivalók

Kedves Kolléga! Kedves Vendégünk!

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Zala Megyei Szervezete, a Pannon Egyetem és a Fejér György Városi Könyvtár munkatársai szeretettel hívja Önt a Magyar Könyvtárosok Egyesülete jubileumi, 50. vándorgyűlésére, Keszthelyre!

Vándorgyűlésünk címe: Értékeink a jövőt formálják – Vándorgyűléseink öröksége

A kultúra magyar városa, oktatási és közművelődési intézményei szorgalmasan készülnek arra, hogy Ön jól érezze magát nálunk, és szívébe zárja Keszthelyt, a „várost, ahol jó lenni”.
Jöjjön el, ismerje meg Keszthely múltját, jelenét, hagyományait, a Balatont és annak szépségeit, kiránduljon környékünkön!

Mi azon dolgozunk, hogy ne csak új ismeretekkel felvértezve, hanem elégedetten és élményekkel gazdagon távozzon, s minél előbb visszatérjen szeretett városunkba!

A jelentkezés lezárult

A jelentkezés 2018. június 3-án, vasárnap éjfélkor lezárult.

Köszönjük, akik eddig jelezték részvételüket.

További jelentkezést sem helyben vásárolt napijeggyel, sem e-mail-ben, vagy egyéb úton jelzett regisztrációval nem tudunk elfogadni.

Visszamondás esetén (a megrendelt és kifizetett szolgáltatások miatt) a már befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

 

Pólók vásárlása lezárult

A vándorgyűlésre minden több napra regisztráló vendégünket megajándékozzuk egy – a jubileumi rendezvényünk logójával ellátott – pólóval.

Amennyiben Ön a programokon napijeggyel szeretne részt venni, vagy további pólókat igényel, lehetőséget biztosítunk a vásárlásra.

Megrendelését kolléganőnk, Süslecz Szilvia várja a gazdasag@fgyvk.hu e-mail címen, melyhez kérjük, jelölje meg az alábbi adatokat:


A póló ára ÁFA-val: 2800 Ft/darab

Igénylésének határideje: 2018. június 1.

A megadott címre díjbekérőt küldünk, kifizetés után a pólót és a számlát a vándorgyűlés regisztrációs pontján (egyetem D épülete) veheti át.

Mérettáblázat

Mérete (szélesség – hosszúság):

Videópályázat az 50. vándorgyűlésre

Kedves Kollégák!

A Magyar Könyvtárosok Egyesületének Elnöksége az 50. vándorgyűlés tiszteletére történetmesélő pályázatot hirdet minden jelenlegi és korábbi egyesületi tag és érdeklődő könyvtár szakos hallgató számára. Pályázni lehet egy legfeljebb 5 perces kisfilmmel, amelyben egy olyan vándorgyűlési sztori elevenedik meg. amely a történet mesélőjével esett meg, vagy szájhagyomány útján maradt fenn. A kisfilmben a személyiségi jogokat tiszteletben tartva csak olyan személyek neve kerüljön említésre, akik ehhez írásban is hozzájárulásukat adták. Egyéb esetekben ne legyenek nevesítve a szereplők. Az elkészült kisfilmeket elektronikus levél csatolmányaként kell elküldeni az alábbi címre: vandorgyules50@gmail.com. A filmek a beérkezésüket követően két munkanapon belül felkerülnek az MKE Facebook oldalára, ott lehet majd azokat megtekinteni és lájkolni. A legtöbb tetszésnyilvánítást begyűjtő kisfilmet és alkotóját az MKE 50. Vándorgyűlésén, Keszthelyen az MKE elnöke fogja kihirdetni és díjazni a záró plenáris ülésen.

A pályázat végső beküldési határideje: 2018. június 22. Természetesen minél korábban kerül ki a Facebook oldalra az alkotás, annál több lájkot gyűjthet be.

A pályázat fődíja: az elmúlt években Fitz-díjban részesült könyvekből álló ajándékcsomag.

Kapcsolat és információ

Általános

Étkezés

Kiállítók

Kirándulás

Szállás

Számlázás