Értékeink a jövőt formálják – Vándorgyűléseink öröksége
Magyar Könyvtárosok Egyesülete 50. Vándorgyűlése Keszthely, 2018. július 3–6.

Baráti találkozó

Helyszín: Balaton part, móló melletti területen felállított sátorban

Rossz idő esetén helyszín: Csány-Szendrey AMI, Fodor u. 43.
Erről tájékoztatást a Pannon Egyetem Georgikon Kar, D épület főbejáratánál elhelyezett információs pontnál, a földszinten található elektronikus hirdetőtáblán, illetve a honlapon adunk

Időpont: 2018. július 5. 20.00 órától

Részvételi díj: 5.500 Ft (tartalmazza a svédasztalos vacsora árát)

Jubileumi vándorgyűlésünk szakmai programjainak lezárásaként szeretettel hívjuk és várjuk Önt a hagyományos baráti találkozóra, ami ezúttal a Balaton partján kerül megrendezésre, varázslatos, különös atmoszférájú környezetben és reményeink szerint nagyszerű élményekben, emlékekben gazdag, vidám hangulatban.

Ez az összejövetel mindig kitűnő lehetőséget kínál arra, hogy kötetlen beszélgetések formájában megismerkedhessünk egymással, vagy rég nem látott kollégáinkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel újra együtt lehessünk, tapasztalatainkat, élményeinket megoszthassuk egymással, és egy vidám, örömteli estét tölthessünk el együtt.

A baráti találkozón fellép a 2004-ben Zala Megye Közgyűlése Közművelődési Nívódíjával kitüntetett Gyenes Néptáncegyüttes. Az együttes 1997-ben alakult, Fodor Iván vezetésével, repertoárjukban a magyar nyelvterület táncai szerepelnek.


Forrás és bővebb információ:

A kellemes hangulatról a jazz örökzöldeket felelevenítő Acoustic Line Band retro muzsikája gondoskodik.

Forrás: