Értékeink a jövőt formálják – Vándorgyűléseink öröksége
Magyar Könyvtárosok Egyesülete 50. Vándorgyűlése Keszthely, 2018. július 3–6.

Egyénileg foglalható szállások

Kristály Hotel***

Cím: 8360 Keszthely, Lovassy Sándor u. 20.

A háromcsillagos szállodában az Ön igényeinek megfelelően több lehetőség közül választhat.

A hotel elsősorban a Balatonpart, valamint a vasúti és autóbusz-pályaudvar elérése szempontjából található nagyon kedvező helyen a városban, ahová kb. 5-10 perc sétával el lehet jutni. Emellett a város különböző pontjai is kedvező távolságban érhetők el.

A központ és belváros kb. 1 km, a konferenciaközpont (egyetem D épülete) kb. 2 km távolságban van.

A hotel szolgáltatásai: svédasztalos büféreggeli, a hotel wellness részlegének korlátlan használata, emellett lehetősége van értékeinek saját széfben való elhelyezésére és wifi használatára is. A szobák fekvésüktől függően a Balatonra, a környező dombokra, illetve a városra nyújtanak szép kilátást.

Elhelyezési lehetőségek:

Forrás és bővebb információ: www.kristalyhotel.hu

Hotel Ovit ***

Cím: 8360 Keszthely, Alsópáhoki út

A szálláslehetőségek közül ez a szálloda esik legtávolabbra a várostól és a vándorgyűlés helyszíneitől.

A 71-es főút közelében, Keszthely és Hévíz között, a városközponttól kb. 3 km, a konferenciaközponttól (egyetem D épülete) kb. 4 km távolságban található. Emiatt ezt a lehetőséget azoknak ajánljuk, akik nem tömegközlekedési eszközzel, hanem gépkocsival, kisbusszal érkeznek és a vándorgyűlés ideje alatt is meg tudják oldani ilyen módon a közlekedést.

A hotel egész területén lehetőség van autók, buszok számára a biztonságos és ingyenes parkolásra. A hotel szolgáltatásai: svédasztalos reggeli, szauna, billiárd, kültéri medence és pezsgőfürdő, tornaterem, wifi használat.

Elhelyezési lehetőségek:

Forrás és bővebb információ: www.hotelovit.hu

Tokajer Wellness Panzió

Cím: 8360 Keszthely, Apát u. 21.

A panzió Keszthely zöldövezeti részén, rendezett és szép környezetben található. A városközpont kb. 1,2 km, a konferenciaközpont (egyetem D épülete) kb. 2,1 km, a vasúti és autóbusz-pályaudvar kb. 1 km távolságban érhető el, ezáltal a tömegközlekedési eszközökkel érkezők számára is viszonylag rövid időt igényel a megközelítése. A Balaton partra és a mólóra rövid sétával, könnyen el lehet jutni.

A panzió szolgáltatásai: svédasztalos reggeli, a wellness részleg használata 8.00–20.00 óráig, zárt parkoló, wifi-használat, valamint a távozás napján csomagmegőrzést is biztosítanak a vendégek számára.

A szálláslehetőséget ajánljuk azok számára, akik nyugodt környezetben, de mégis a város különböző pontjainak megközelíthetősége szempontjából, elérhető közelségben szeretnék itt tartózkodásukat biztosítani.

Elhelyezési lehetőségek:

Forrás és bővebb információ: www.tokajerwellness.com