Magyar Könyvtárosok Egyesülete 50. Vándorgyűlése Keszthely, 2018. július 3–6.

Kedves Kolléga! Kedves Vendégünk!

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Zala Megyei Szervezete, a Pannon Egyetem és a Fejér György Városi Könyvtár munkatársai szeretettel hívja Önt a Magyar Könyvtárosok Egyesülete jubileumi, 50. vándorgyűlésére, Keszthelyre!

Vándorgyűlésünk címe: „Értékeink a jövőt formálják – Vándorgyűléseink öröksége”

A kultúra magyar városa, oktatási és közművelődési intézményei szorgalmasan készülnek arra, hogy Ön jól érezze magát nálunk, és szívébe zárja Keszthelyt, a „várost, ahol jó lenni”.
Jöjjön el, ismerje meg Keszthely múltját, jelenét, hagyományait, a Balatont és annak szépségeit, kiránduljon környékünkön!

Mi azon dolgozunk, hogy ne csak új ismeretekkel felvértezve, hanem elégedetten és élményekkel gazdagon távozzon, s minél előbb visszatérjen szeretett városunkba!

Jelentkezési lap

Kedves Jelentkező!

Ebben az évben a jelentkezési felületet megváltoztattuk, melyről szeretnénk Önnel néhány információt megosztani.

A pirossal és csillaggal megjelölt mezőket kötelező kitölteni, mert anélkül az űrlapot nem tudja elküldeni.

A jelentkezési lapon csak akkor tud kollégiumi szállást választani, ha több napra regisztrál (napijegyes regisztráció esetén nem nyílik fel a kiválasztás lehetősége).

A kirándulás esetében csak akkor tud a „...más kiránduláson részt szeretnék venni:" legördülő menüből választani, ha valamelyik kirándulást kiválasztja.

Amennyiben szállást, étkezést igényelt, megjelölte, hogy részt kíván venni a baráti találkozón vagy a kiránduláson, lehetősége van minden ponthoz külön megadni, hogy ki legyen a költség viselője (magam fizetem, munkahelyem fizeti, más költségviselő).

Tehát, ha kiválaszt egy adott napon akár csak egy étkezést is, máris lehetősége lesz megjelölni a költség viselőjét.

A kedvezményes jelentkezési határidő (2018. április 30.) után beérkező szállásfoglalások teljesítését nem tudjuk garantálni. A férőhelyek biztosítása jelentkezési sorrendben történik.

A kollégiumi szálláshelyek beteltek. Esetleges visszamondás esetén lesz lehetőség kollégiumi szálláshely igénylésére. Keressen bennünket a temleitner.krisztina@fgyvk.hu címen.

Reméljük, jelentkezését megkönnyítettük.
Amennyiben még kérdése van, forduljon a vandorgyules@fgyvk.hu címen kollégáinkhoz!

 

Kérjük, regisztrációjához töltse ki jelentkezési lapunkat!

 

Pólók vásárlása

A vándorgyűlésre minden több napra regisztráló vendégünket megajándékozzuk egy – a jubileumi rendezvényünk logójával ellátott – pólóval.

Amennyiben Ön a programokon napijeggyel szeretne részt venni, vagy további pólókat igényel, lehetőséget biztosítunk a vásárlásra.

Megrendelését kolléganőnk, Süslecz Szilvia várja a gazdasag@fgyvk.hu e-mail címen, melyhez kérjük, jelölje meg az alábbi adatokat:


A póló ára ÁFA-val: 2800 Ft/darab

Igénylésének határideje: 2018. június 1.

A megadott címre díjbekérőt küldünk, kifizetés után a pólót és a számlát a vándorgyűlés regisztrációs pontján (egyetem D épülete) veheti át.

Mérettáblázat

Mérete (szélesség – hosszúság):

Kapcsolat és információ

Általános

Étkezés

Kiállítók

Kirándulás

Szállás

Számlázás