Személyes adatok
Részvétel
Részvételi díj április 30-ig május 1 –
június 3.
MKE tagoknak 5.000 Ft 6.000 Ft
Nem MKE tagoknak 7.500 Ft 8.500 Ft
Nappali tagozatos könyvtárszakos hallgatóknak, nyugdíjasoknak, GYED-en, GYES-en lévőknek 3.000 Ft 4.000 Ft
Napijegy MKE tagoknak 2.500 Ft 3.000 Ft
Nem MKE tagoknak 3.500 Ft 4.000 Ft
Kísérők, hozzátartozók esetén + 1.500 Ft + 2.000 Ft
Szállás

Felhívjuk figyelmét, hogy szállásfoglalását időben intézze, mivel a népszerű idegenforgalmi helyszín miatt a későbbiekben nem biztos, hogy arra lehetősége lesz.
A kollégiumi szálláshelyek beteltek. Esetleges visszamondás esetén lesz lehetőség kollégiumi szálláshely igénylésére. Keressen bennünket a temleitner.krisztina@fgyvk.hu címen.

Étkezés

Az étkezések (különösen a reggeli és a július 05-i vacsora) igénylésénél kérjük, figyeljen a szálláshelyek szolgáltatásaira, illetve arra, hogy részt vesz-e a baráti találkozón.

Programok

UTASBIZTOSÍTÁS

A kirándulások során utasbiztosítását mindenki egyénileg oldja meg!

Póló

A pólót ingyenesen biztosítjuk. A póló színét és méretét a későbbiekben nem lesz lehetősége módosítani.

Számlázás
    Más költségviselő
    Munkahely

NYILATKOZAT

A jelentkezési lap benyújtásával:

hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltak alapján) a 2018. évben megrendezésre kerülő az MKE 50. Vándorgyűlésének szervezésével, lebonyolításával összefüggésben.

tudomásul veszem, hogy a rendezvényen és a hozzá kapcsolódó eseményeken fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek, melyek részben vagy egészben nyilvánosságra kerülnek. Az ezeken való szereplésemhez hozzájárulok.

A május 1. és június 3. közötti regisztrációs időszakhoz tartozó lemondási, illetve módosítási igényét kérjük, legkésőbb június 5-ig jelezze! Ezt követően nem áll módunkban elfogadni.