Akadálymentes verzió

Strandkönyvtár

Használati szabályzat

Érvényes: 2019. július 1-től

A keszthelyi Városi Strandon az év egy előre kijelölt időszakában biztosítja a könyvtár meghatározott szolgáltatásainak elérhetőségét.

A strandkönyvtár olvasója lehet minden magyar és külföldi állampolgár, aki a strandkönyvtár használati szabályzatát betartja.

A strandkönyvtári dokumentumok helyben használata nem kötött regisztrációhoz, azt bárki igénybe veheti. Érvényes olvasójeggyel rendelkező beiratkozott olvasó ingyenesen, helyben regisztrált olvasó 1 000 Ft/db kaució megfizetése mellett kölcsönözhet egyszerre legfeljebb 6 db könyvet, 4 hetes határidővel. A kikölcsönzött könyvek visszaszolgáltatását követően a kaució teljes összegét visszakapja az olvasó.

A folyóiratok, napilapok (újságok) kölcsönzése regisztrációt követően, kaució nélkül történik. Egyszerre maximum 4 db vihető el, melyek kölcsönzési határideje 1 óra.

A regisztrációhoz a következő adatok szükségesek: név, születési hely és idő, édesanyja neve, lakcím, illetve telefonszám.

A regisztrált olvasók aláírásukkal kötelezettséget vállalnak a strandkönyvtár használati szabályzatának betartására. A kölcsönzött dokumentumok adatait papíron rögzítik a strandkönyvtár dolgozói.

Könyv kölcsönzése:

 

 

Darab

Ár

Határidő

Beiratkozott olvasó

6

ingyenes

4 hét

Strandon regisztrált olvasó

6

1 000 Ft/db
kaució

4 hét

Újság kölcsönzése:

 

 

Darab

Ár

Határidő

Beiratkozott olvasó

4

ingyenes

1 óra

Strandon regisztrált olvasó

4

ingyenes

1 óra

 

A strandkönyvtár az időjárás függvényében, vagy a könyvtárvezető döntése alapján esetenként zárva tarthat, melyről a könyvtárvezető a használókat tájékoztatja.

 

Kézfertőtlenítő használata kötelező!

 

 

Elérhetőség:

Városi Strand

H-8360 Keszthely, Csik Ferenc sétány 3.

Tel.: +36-30/383-3816

 

Nyitvatartás:

Kijelölt nyári időszakban

Hétfő–Vasárnap: 1100–1700